23 juli 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing Olympia’28 – Ens

Geplaatst op: 23 mei 2024

Olympia’28 speelt zaterdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, een uitwedstrijd tegen SV Ens. In de vorige ontmoeting op 20 januari won Olympia’28 overtuigend met 5-1. Doelpuntenmakers voor Olympia’28 waren Patrick Reuvekamp en Brian Snijder (beiden 2x), terwijl Ens door een eigen doelpunt op het scorebord kwam.

Voor Olympia’28 staat er veel op het spel. Het team, onder leiding van interim-trainers Jordy van de Bosch en Wilco Slendebroek, heeft minimaal een gelijkspel nodig om zeker te zijn van klassenbehoud in de 4e klasse. Olympia’28 staat nu op de 8e plaats met 28 punten en een doelsaldo van -2, terwijl SV Ens 11e staat met 26 punten en een doelsaldo van -23.

Een nederlaag kan betekenen dat Olympia’28 afhankelijk wordt van de resultaten van concurrenten Nagele en Sleat, die beiden eveneens 26 punten hebben maar een beter doelsaldo. Ens verloor afgelopen weekend met 4-2 van Oudehaske, terwijl Olympia’28 gelijkspeelde tegen laagvlieger Tollebeek. De spanning stijgt, maar Olympia’28 hoopt hun ongeslagen status onder de huidige trainers te behouden en zo directe degradatie te vermijden.

Gratis supportersbus

Door de hoofdsponsor is een bus beschikbaar gesteld voor Olympia-supporters om kosteloos mee te reizen naar Ens. Wel dient er van tevoren aangemeld worden. Vertrek is 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van ’t Hoenbroeck. Aanmelden gaat door je naam (of namen voor meerdere personen) te mailen naar frank.snel@olympia28.nl. Er volgt een bevestiging via mail na aanmelding.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour