13 juni 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Flexibele bijbaan bij Aquaservice

Geplaatst op: 31 mei 2024

(Adv.) Ben jij een schoolverlater die niet kan wachten om aan de slag te gaan? Of ben je een student die al vakantie heeft en op zoek is naar een leuke bijbaan? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Voor onze webshop zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die zich bezig gaat houden met het online zetten van producten. Je krijgt flexibele werktijden en de mogelijkheid om ook thuis te werken. Ideaal voor als je op zoek bent naar een baan waarbij je zelf je uren kunt indelen.

We zoeken iemand die handig is met computers en of je nu net van school komt of al wat ervaring hebt, bij ons ben je van harte welkom! Dus wil jij voor een paar maanden (of langere tijd) aan de slag en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Bel of mail ons dan nu en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team! 085-0239550 – info@aquaservice.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour