23 juli 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Goud en finaleticket voor acroteam SV Hasselt

Geplaatst op: 3 juni 2024

Het E-senioren trio van SV Hasselt bemachtige zaterdag een eerste plek tijdens de landelijke halve finale acrogym in het D/E niveau. Hier plaatste het team zich voor de finale van  het Nederlands Kampioenschap.

De wedstrijden zaterdag waren in Zwolle, waar drie Hasselter teams inclusief trainsters en supporters waren vertegenwoordigd.
Het E-senioren trio Tamira van der Horst, Elise van den Belt en Marit Douma was enthousiast om hun oefening aan de jury te laten zien. Aangemoedigd door clubgenoten en alle supporters die mee waren -inclusief spandoek- dansten zij sierlijk en ritmisch op de muziek. Toen de eindtune kwam wisten zij dat zij een goede oefening hadden afgelegd. Met een mooie score van 22.570 namen zij dan ook een gouden medaille in ontvangst. Hierdoor is dit team automatisch geplaatst voor de finale acrogym op 15 juni in Kampen. De vreugde was groot nu sinds lange tijd weer een Hasselter team mee mag doen op het Nederlands Kampioenschap.

Het eerste trio wat deze dag in actie kwam was Jeslin van den Belt, Femke van Herk en Leyla Swaep. Ietswat gespannen begonnen zij aan hun oefening. Met een mooie oefening in een sterk deelnemersveld werden zij keurig 7e. Ook het team bestaande uit Joanne Mijnheer, Sanne van Herk en Phileine Hoeve liet een mooie oefening zien. Met zeer moeilijke onderdelen bleven zij stabiel. Zij werden 6e.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour