13 juni 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zaterdag meidenvoetbal en ruilbeurs voetbalplaatjes

Geplaatst op: 6 juni 2024

Bij Olympia’28 staat komende zaterdag in het teken van meidenvoetbal. Op deze dag strijden meerdere meidenteams uit de regio’s noord en oost in toernooivorm tegen elkaar. Ook is van 10.00 tot 12.00 uur de ruilbeurs van de voetbalplaatjes.

Georganiseerd door Sari van Veenendaal (voormalig keepster van de Oranjevrouwen) heet het meidentoernooi voor het eerst de Final League. Clubs als VEV’67, Hardenberg ’85, WVF, fc Harlingen, Batavia ‘90, ONR, Flevo Boys en meer zullen naar Hasselt komen om hun kunsten te tonen. Van Olympia’28-zijde strijden op het eigen sportpark de MO13-1 en MO15-1 mee om de winst. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur.

Deze week is de laatste week van de voetbalplaatjesactie van Olympia’28 en Jumbo Mulder. Zaterdag is de kans voor iedereen om ontbrekende plaatjes te verkrijgen en het album compleet te maken. Dit middels de ruilbeurs die plaatsheeft in de kantine of op het terras bij Olympia’28.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour