13 juni 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia nog een seizoen door met Van den Bosch en Slendebroek

Geplaatst op: 8 juni 2024

Slendebroek (l) en Van den Bosch (r) flankeren de selectie op de euforische groepsfoto. Foto Martien Wursten

Jordi van den Bosch en Wilco Slendebroek gaan nog een seizoen door als hoofdtrainers van Olympia’28. Beide clubmannen namen als interim-trainers in maart het roer over toen het Hasselter vlaggenschip in zwaar weer verkeerde. Na het vertrek van trainer Edwin Duim zette het duo een ongeslagen reeks neer en werd dreigende degradatie afgewend. Naast Van den Bosch en Slendebroek gaat ook de rest van de staf van het eerste elftal door.

De interim-trainers van het zojuist geëindigde seizoen zijn door de Technische Commissie (TC) gevraagd aan te blijven, waarop het tweetal bevestigend heeft geantwoord. De TC en beide trainers hebben gezamenlijk besloten dat het blijft bij een aanstelling voor één seizoen.

Marco Zielman namens de Technische Commissie: “Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure kwamen we tot de conclusie dat we het liefst weer een beroep wilden doen op Jordi en Wilco. We zijn erg blij dat beide heren opnieuw bereid zijn deze verantwoordelijkheid op zich te nemen. En we hebben het volste vertrouwen dat dit duo er een mooi seizoen van gaat maken.”
Ook de KNVB ging akkoord met de tijdelijke aanstelling. Beide interimmers beschikken niet over de juiste trainerspapieren waardoor toestemming moest worden gevraagd bij de voetbalbond.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour