13 juni 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rolstoelstafel feestelijk in gebruik genomen

Geplaatst op: 10 juni 2024

Foto's Gerrit Slurink

De buurtvereniging Justitie Bastion heeft zaterdagmiddag feestelijk een speciale rolstoeltafel in gebruik genomen samen met bewoners van De Hazelaar. “We hopen zo met onze buurtvereniging een mooie plek gemaakt te hebben voor mensen in een rolstoel, die daar lekker in de schaduw kunnen zitten”, vertelt een van de initiatiefnemers Adri Romijn. De bomen konden de inwoners aanplanten met behulp van Stichting Natuur en Milieu Overijssel.

De bewoners hoopten het project te bekostigen vanuit de actie Verrijk je Wijk, maar kregen daarvoor niet genoeg stemmen. Adri: “Maar we zijn niet voor één gat te vangen en hebben een gift gevraagd bij Univé buurtfonds en Stichting Stimuland. Toen kwamen we nog een klein beetje te kort en daar heeft de gemeente voor gezorgd.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour