23 juli 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vergevorderde aanvraag kunstgrasvelden Olympia’28

Geplaatst op: 12 juni 2024

Foto Daan Luiting/Olympia'28

Het bestuur van Olympia’28 deed begin 2023 bij de gemeente een aanvraag voor extra kunstgras. Dit vanwege toenemende problemen de laatste jaren met bespeelbare veldcapaciteit. Inmiddels is deze aanvraag vergevorderd: er zijn diverse noodzakelijke stappen doorlopen en het lijkt er goed uit te zien.

De gemeente heeft hierbij goed meegedacht, waar het bestuur zijn dank voor uitspreekt. De laatste horde die nog genomen moet worden is de kadernota, waarin besluitvorming over de aanvraag is opgenomen. Deze nota wordt begin volgende maand behandeld in de gemeenteraad. Bij een positief besluit krijgt Olympia’28 er anderhalf kunstgrasveld bij: veld 2 en Mijnheershoek. Hoe de planning voor de aanleg er dan uit zal gaan zien is nu nog onbekend. Hierover geeft het Olympia-bestuur informatie als er meer bekend is. Nu is het verwachtingsvol wachten op de definitieve bevestiging van de nieuwe kunstgrasvelden.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour