23 juli 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geslaagd Zwartewatertoernooi voor tennisjeugd in Zwartsluis

Geplaatst op: 1 juli 2024

Net als vorig jaar vond het jeugd Zwartewatertoernooi op één dag plaats. Op vrijdag 28 juni verzamelden vierentwintig jeugdige tennissers uit de drie watersteden zich in Zwartsluis om de strijd aan te gaan in drie verschillende categorieën.

In de categorie jeugd tot en met 17 jaar behaalde Feline Hoekman uit Hasselt de eerste plaats, gevolgd door Daniel Timmer uit Zwartsluis die tweede werd. In de categorie groen, voor spelers tot en met 12 jaar, was Mats van Andel uit Zwartsluis de beste, terwijl Imre van der Steeg uit Genemuiden een knappe tweede plek veroverde. In de poule met de jongste spelers, tot en met 10 jaar, deed Senn van Andel uit Zwartsluis zijn grote broer na door eerste te worden. Selene Gort uit Hasselt eindigde hier als tweede.

Het toernooi werd druk bezocht door supporters. Ouders, grootouders, broertjes en zusjes waren aanwezig om de jonge tennissers aan te moedigen. Het terras zat vol, en ook de bankjes langs de banen waren goed gevuld.

Naast de spannende tenniswedstrijden was er ook vermaak buiten de baan. Dankzij Bonthuis Vaartjes Makelaars konden de kinderen hun overgebleven energie kwijt op een springkussen.

Na afloop van het toernooi werden de spelers getrakteerd op broodjes knakworst en hamburgers van de barbecue. Tijdens deze versnaperingen vond de prijsuitreiking plaats. De nummers één tot en met drie in elke poule ontvingen een beker, en alle deelnemers kregen een medaille omgehangen. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor ForTop.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour