23 juli 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Mooie prestaties Hasselter tennissers in Zwartsluis

Geplaatst op: 2 juli 2024

De afgelopen week hebben tennissers van de drie watersteden deelgenomen aan het jaarlijkse Zwartewatertoernooi die dit jaar werd georganiseerd door Zwartsluis.

Er werden dubbelwedstrijden gespeeld in zes verschillende categorie├źn. In de aanloop naar de finaledag werd er wisselend in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis gespeeld. Door het heerlijke weer, de gemoedelijke en sportieve wedstrijden was het nog lang gezellig op de terrassen van de drie clubs.

Ook op de finaledag scheen de zon en werden finales op het scherp van de snede gespeeld. Voor Hasselt een eerste plek in de Heren Dubbel 7 (Marco Prins en Henk Schuitemaker) en een tweede plek in de Heren Dubbel 8 (Arjan v/d Belt en Emiel van Steenselen). Een tweede plek bij Gemengd Dubbel 7 (Henri ter Wee en Erica Drost) en een tweede plek bij de Dames Dubbel 8 (Eva Admiraal en Eva Boessenkool). Zwartsluis heeft de grote wisselbeker voor verenigingen gewonnen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour