23 juli 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Expo Ben van der Vegte geopend in Oude Stadhuis

Geplaatst op: 4 juli 2024

Foto's Gerrit Slurink

In het Oude Stadhuis is donderdag de expositie gestart met werk van de Hasselter amateurschilder Ben van der Vegte. De expositie loopt tot en met oktober.

Ben van der Vegte schildert al vele jaren in zijn vrije tijd en heeft een indrukwekkende collectie opgebouwd. Zijn werk omvat diverse stadsgezichten en doorkijkjes van Hasselt. Naast stadsgezichten schildert hij ook stillevens in verschillende formaten.

Van der Vegte is lid van de Hasselter Expressieclub, een groep die wekelijks samenkomt om te schilderen in het Teeuwland. Naast de clubavonden werkt Ben ook veel in zijn eigen atelier op zolder, waar hij regelmatig met verf en kwast aan de slag gaat.

De expositie in het Oude Stadhuis biedt een mooie gelegenheid om Bens veelzijdige werk te bewonderen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour