23 juli 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Driemaster zet jubilarissen in het zonnetje

Geplaatst op: 10 juli 2024

Op CBS De Driemaster zijn op woensdag maar liefst zeven leerkrachten in het zonnetje gezet. Dit gebeurde vanwege het 25 jarig jubileum van Ruben van Aefst, Ineke van Amelsfoort, Hillegonda Bosch, Ilona van Dijk, Esther Schouten, Martine Weijs en Dianne Zielman.

Enkele van deze jubilarissen bereikten in coronatijd al hun jubileum. Maar omdat er dit jaar nog een groot aantal 25 jaar ‘in het vak’ zat, werden ze vandaag door de kinderen toegezongen. Ook was er vanuit de groepen voor iedere jubilaris een ‘wist-u-datje’ opgesteld.

Hoewel de meeste jubilarissen hun loopbaan elders startten, zijn ze allemaal vaste gezichten op de school en in Hasselt. Juf Ilona begon daarentegen wel haar loopbaan op CBS De Driemaster en is daarmee het langst verbonden aan de school. De Driemaster is blij zulke ervaren leerkrachten binnen haar team te hebben en hoopt dat de jubilarissen nog vele jaren met plezier mogen blijven werken. Het team zal aanstaande vrijdag het jubileum nog met elkaar gaan vieren.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour