27 april 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Netwerkborrel voor ZZP’ers in de molen

Geplaatst op: 26 februari 2018

Voor alle zzp’ers woonachtig en/of werkzaam in de gemeente Zwartewaterland verzorgt het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) op donderdag 8 maart een Open Netwerkborrel. Tussen 19.00 en 19.30 uur worden alle leden en niet-leden ontvangen met een kop koffie of thee in Molen de Zwaluw, Stenendijk 7 te Hasselt. “Deze netwerkborrel is voor iedere zzp’er actief in onze gemeente een unieke kans om zijn of haar zakelijke netwerk verder uit te breiden”, zegt Astrid Mensink, voorzitter van het ONZZ.

Tijdens deze Open Netwerkborrel spelen alle aanwezigen na een kort woord van welkom een leuk netwerkspel ‘DIT BEN IK, WIE BEN JIJ?’. Een flitsende manier om in korte tijd een sterke indruk van zo veel mogelijk zzp’ers te krijgen. Aansluitend is er tot ongeveer 21.00 uur alle ruimte om onder het genot van een hapje en drankje uitvoerig te spreken met die zzp’ers die de nieuwsgierigheid het meest hebben geprikkeld. “Natuurlijk hopen wij dat deze Open Netwerkborrel de niet-leden aan ons waardevolle netwerk te binden”, vult Mensink aan. “Als zzp’er kun je namelijk niet zonder.”

Het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) is een boeiende vereniging waar lokale zzp’ers van elkaar en anderen leren. Door onderling kennis, ervaringen en informatie uit te wisselen, door workshops en lezingen van externe deskundigen bij te wonen. Het ONZZ is als één groot bedrijf waar specialisten elkaar het werk gunnen, waar zij desgewenst samenwerken om opdrachtgevers uitstekende kwaliteit te leveren op welk vakgebied dan ook. Deel in ONZZe kracht en kijk voor meer informatie op www.onzzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour