27 april 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gemeente lanceert beursplein voor bedrijven en verenigingen

Geplaatst op: 27 augustus 2018

Voor het eerst wordt in de gemeente Zwartewaterland het Beursplein georganiseerd. De gemeente lanceert dit initiatief om lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. De organisatie is in handen van twee Hasselter bedrijven: De Regelaardij en Organisatiebureau Doen.

Om de ontmoeting tussen bedrijven en organisaties tijdens het Beursplein mogelijk te maken, bezoekt een vrachtwagen op één dag alle drie de kernen. De vrachtwagen houdt als laatste halt in Hasselt. Tussen 18.00 en 20.00 uur is de bijeenkomst in het Gemeentehuis in Hasselt.

Veel bedrijven in Zwartewaterland voelen zich maatschappelijk betrokken en willen dit graag kenbaar maken. Diverse verenigingen in onze gemeente hebben behoefte aan materialen, advies of menskracht. Op het Beursplein worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Als beide partijen elkaar vinden is er een overeenkomst of ‘match’. Het is de bedoeling dat deze ‘match’ met gesloten portemonnee tot stand komt.

Op 5 september 2018 zijn er twee informatiebijeenkomsten in het gemeentehuis in Hasselt. Van 16.00 t/m 17.00 uur is er een bijeenkomst voor het bedrijfsleven; van 19.30 t/m 20.30 uur voor de maatschappelijke en culturele organisaties in de gemeente.

Het Beursplein is bedoeld voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Zwartewaterland. We hopen dat zoveel mogelijk deelnemers zich aanmelden. Het aanmeldformulier is te vinden op de website van de gemeente: https://www.zwartewaterland.nl/beursplein.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour