21 september 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Toch weer vernielingen tijdens Euifeest

Geplaatst op: 27 augustus 2018

Net zoals het Euifeest zelf een traditie is lijken vernielingen tijdens het festijn dat ook te moeten zijn. Ditmaal is een slang doorgesneden bij de feesttent. Cateraar Kontento, een van de horecapartijen in de tent, maakt melding van de vernieling op haar facebookpagina.

Los van aangifte bij de politie looft Kontento een beloning uit als getuigen zich melden. De beloning is een handvol consumptiemunten, te besteden in de feesttent.

In een eerder interview met HasseltActueel meldde voorzitter van de Oranjevereniging, Rieneke van der Kolk al dat de organisatie vernielingen de komende week hoopt in te perken. Woensdag, vrijdag en zaterdag zullen zij de jeugd begeleiden als zij de feesttent verlaten richting het centrum.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore