29 april 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bibliotheek biedt ‘Warme Kamers’ tijdens winterperiode

Geplaatst op: 7 november 2022

De bibliotheken in Zwartewaterland hebben zich aangesloten bij de campagne ‘Warme Kamers’ van het Leger des Heils. Middels de campagne vraagt het Leger des Heils aandacht voor mensen die de komende winter in de knel komen door een hoge energierekening en behoefte hebben aan een warme plek in de buurt. De bibliotheken in Zwartewaterland zijn daarin een vanzelfsprekende plek voor ontmoeting, inspiratie en activiteiten voor jong en oud.

Tijdens openingsuren is iedereen welkom in de bibliotheek, lid of geen lid. Wil je komen studeren, werken, deelnemen aan één van de vele activiteiten, een krantje lezen of boeken lenen, je bent van harte welkom. De kachel staat aan en de wifi is gratis.

Koffie-uurtje

Behoefte aan een kopje koffie en een leuk gesprek? In de Bibliotheek in Zwartsluis en Hasselt worden wekelijks koffie-uurtjes georganiseerd. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je met de andere gasten gezellig in gesprek. In beide bibliotheken vindt het koffie-uurtje plaats op de vrijdagochtend, in Zwartsluis vanaf 10:15 en in Hasselt vanaf 10:30 uur. In Bibliotheek Hasselt kun je  tijdens openingsuren ook koffie en thee gebruiken.

Kijk voor meer informatie over het koffie-uurtje of andere activiteiten op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda of neem rechtstreeks contact op met de bibliotheek.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour