30 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Fanfare huldigt negen jubilarissen

Geplaatst op: 9 januari 2023

Hasselts Fanfare heeft zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie negen jubilarissen gehuldigd. Onder hen leden met een lange staat van dienst; Jochem Eenkhoorn (70 jaar), Bertus Seinen (60 jaar), Johan Buter (60 jaar), Jan Kijk in de Vegt (50 jaar) en Jan Jansen (50 jaar).

Maaike de Vries, Rens Huizing, Sergio Eenkhoorn en Eric Brevoord jr. kregen een bloemetje voor 12,5 jaar lidmaatschap van het fanfarekorps. Deze negen kregen allen een persoonlijk bedankje met de felicitaties. Hasselts Fanfare is trots op zo veel trouwe leden welke allen een bos bloemen, oorkonde en speld of beeldje ontvingen.

Daarnaast proostten leden van Hasselts Fanfare op het nieuwe jaar. Met een terugblik op het succesvolle afgelopen jaar en vooruitkijkend op het komende jaar hief voorzitter Winfred Mijnten het glas: “Naast de vele prachtige en goed bezochte concerten van de fanfare, succesvolle deelnames aan wedstrijden van de drumband en de mooie evenementen die de jeugdafdelingen enthousiast organiseerden was het na alle beperkingen weer een heerlijk muzikaal jaar. Met twee nieuwe dirigenten welke aankomende week zullen starten staat er het jeugdorkest en de drumband ook weer een frisse nieuwe start in het vooruitzicht en het orkest is zich aan het voorbereiden op het naderende nieuwjaarsconcert 21 januari.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour