28 november 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

CDA bezoekt stal Nekeman

Geplaatst op: 6 maart 2017

De stoeterij van de familie Nekeman kreeg bezoek van het CDA. De lokale afdeling kwam op bezoek met melkveehouder en kandidaat Tweede Kamer Maurits von Martels.

Het complex Stouwehof omvat een trainingshal met aansluitend een luxe stalgebouw waar plaats is voor 24 hengsten, fokmerries en trainingspaarden. Het doel van Lens en Berna Nekeman is het fokken van dressuur veulens, deze te trainen en uit te brengen in de sport. In februari is Denise Nekeman Nederlands kampioen geworden met haar paard Boston.

Het CDA nam daarna ook een kijkje bij Van der Sluis Technische bedrijven aan de Kamperzeedijk. Dit bedrijf, opgericht door de grootvader van de huidige directeur Rene van der Sluis, is een grote speler op de Nederlandse markt voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Ondanks de crisis heeft het bedrijf door kunnen groeien en draaide in 2016 een omzet van 68 miljoen. Het bedrijf focust op investeren in mensen middels onder andere een eigen tekenschool. Van der Sluis heeft 400 personeelsleden waarvan een groot aantal woonachtig is in Zwartewaterland.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore