20 september 2020 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene viert verjaardag in goedgevulde Sporthal

Geplaatst op: 11 april 2017

Het Christelijk fanfarekorps Irene kijkt tevreden terug op het praiseconcert afgelopen zaterdag in een goedgevulde Prinsenhof. Met het thema ‘Op weg naar Pasen’ was er naast muziek en zang ook een inhoudelijk programma. 

In een persbericht doet Irene enthousiast verslag van de avond: “Het orkest onder leiding van Henk Beens zette de toon met een ingetogen openingsfanfare uitlopend in een magistraal crescendo, waarna voorzitter Beja Postma het woord nam. Zij memoreerde in haar openingswoord dat de vereniging op 8 april precies 60 jaar bestond. Onder andere door dit praiseconcert laat de vereniging zien hoe belangrijk haar christelijke identiteit is en hoe dankbaar bestuur en leden zijn voor de afgelopen 60 jaar. Het programma werd voortgezet met samenzang, waarna Grace & Glory vol enthousiasme van zich liet horen. Daarna was het de beurt aan de drumband met een prachtige uitvoering van het lied ‘Wat een grote liefde’ van de bekende band Sela. Zo ontstond er deze avond een prachtige wisselwerking tussen publiek, koor, orkest en drumband waarbij er deze avond nog diverse muzikale hoogstandjes te horen waren. Bijzonder mooi was het om te horen hoe publiek, koor en muziekverening elkaar aan het slot van het concert De Vrede van God toezongen en speelden. Een waardige afsluiting van een geslaagd concert.”

Koor en publiek besloten de avond met ‘Lang zal ze leven’ als toegift voor de jubilerende muziekvereniging.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore