27 januari 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Lintjesregen valt niet op Hasselt

Geplaatst op: 26 april 2017

Het heeft de Koning dit jaar niet behaagd om een Hasselter een koninklijke onderscheiding te geven. Burgemeester Bilder reikte woensdagochtend wel zes lintjes uit aan inwoners van Genemuiden en Zwartsluis.

Een Hasselter tintje zit daar wel aan, want Geert Moeken is een geboren Hasselter. Hij is al sinds 1998 betrokken bij Duikteam Zwartewater. Nog langer is hij actief voor de 4 mei viering Joods Leven Zwartewaterland. Ook zat hij in de ouderraad van de Arembergschool, is hij penningmeester van Jong Zwartewaterland en medewerker van de Winterfair. Daarnaast is hij betrokken bij de Nationale Sleepbootdagen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore