22 oktober 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jeugdig badmintonspektakel in De Prinsenhof

Geplaatst op: 13 mei 2017

Tekst en foto's Yvonne Kisjes-Boerhof

Sporthal ‘De Prinsenhof’ was zaterdag de arena voor een DUC (Dorpen Uitwisseling Circuit) jeugdtoernooi. De zaal was tot aan de nok gevuld met zeventig badmintonnertjes uit Genemuiden, Zwolle, IJsselmuiden, Wolvega en Hasselt, die allemaal streden om een felbegeerde beker.

“Het vergde de nodige inspanning van de mensen die het episch centrum bemanden, Anne Jan Oosterheert en Inge Pluim, om alles en iedereen op tijd te laten spelen, de standen bij te houden en vragen te beantwoorden, maar zoals gewoonlijk leidde dit gouden duo alles weer vlekkeloos in goede banen”, aldus het bestuur van Allotria.

Dit toernooi kende ook een mini poule met kinderen die bijna kleiner waren dan hun racket. Wat een super geweldig gezicht, en wat hebben ze het fantastisch gedaan!

Alle acht kinderen uit deze poule kregen een welverdiende medaille uit handen van Corrie van Ingen en Camiel Sijpkes, initiatiefnemers van dit toernooi.

Bestuurslid Kees Moezelaar: “Er lopen heel wat talentjes rond, dat staat als een paal boven water, maar het is vooral mooi om te zien dat het plezier vanmorgen centraal staat. En wat hebben we genoten van alle kinderen die vol overgave aan het spelen waren, het was een top toernooi.”

Voor informatie over badmintonvereniging Allotria èn voor de foto’s van dit toernooi verwijzen wij u graag naar onze site: www.allotriabc.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Jeugdig badmintonspektakel in De Prinsenhof”

  1. Geweldig toernooi,niet alleen dankzij de deelnemertjes,maar ook door de organisatie.

Nightstore