19 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Autobedrijf Zieleman verder onder de vlag van Bosch Car Service

Geplaatst op: 23 mei 2017

Foto: Autobedrijf Zieleman

Autobedrijf Zieleman is al ruim honderd jaar een begrip in Hasselt en omstreken. Vanaf 1 juni gaat het bedrijf verder onder de vlag van Bosch Car Service. Roy Zieleman: “Hiermee benadrukken we dat we, naast Peugeot, alle merken onderhouden, repareren en verkopen, zowel nieuw en occasion als in de lease.”

Roy Zieleman vertegenwoordigt met zijn neef Nicky Veldkamp de vierde generatie binnen het familiebedrijf en vertelt over de overstap naar Bosch Car Service: “Met Bosch kiezen we voor gelijkwaardige kwaliteit in onze dienstverlening. Bosch Car Service heeft in Nederland een groot netwerk met circa 400 vestigingen en nu maken wij daar ook deel van uit, en daar zijn we trots op.

We blijven Peugeot-specialist, maar vanaf juni zijn we door Bosch Car Service eigenlijk specialist voor álle automerken. Zowel in verkoop en reparatie als onderhoud. We willen het aanbod gebruikte auto’s zelfs uitbreiden zodat er meer keuze is voor de consument”, vertelt Roy.

“We hebben voor het onderhoud van al deze merken de vereiste universele Bosch-apparatuur in huis om elektronische problemen van alle merken te verhelpen. Ook zijn onze medewerkers hiervoor opgeleid. Maar het belangrijkste is dat we verder gaan met waar we al heel lang het verschil mee maken: mensen blij maken met een occasion of nieuwe auto en eveneens goed onderhoud en reparatie, en dat blijven we doen!”                                

Zieleman houdt zaterdag 10 juni open huis met leuke acties. Van 9.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore