21 september 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kersvers tennisteam blikt tevreden terug op competitie

Geplaatst op: 29 mei 2017

Tennisclub Hasselt sloot dit weekend de voorjaarscompetitie af met maar liefst vier kampioensteams. De trotse winnaars worden dan in de bloemen gezet en de kampioensfoto’s gaan naar de pers. Minder aandacht is er voor de teams die naast de prijzen grijpen, zo ook het derde gemengde team van TCH. Daarom nu het moment voor een korte terugblik met teamlid Helga ter Wee naar het seizoen van dit nieuwe team van veelal startende tennissers.

Voor dit team was dit het eerste competitieseizoen. “We zijn helaas geen kampioen geworden”, vertelt kersvers lid Helga. “Maar daar waren we ook niet meteen vanuit gegaan hoor. We hebben veel geleerd in ons eerste seizoen en hebben veel ervaring opgedaan. De uitslagen zijn daarom voor ons ook absoluut niet teleurstellend ondanks dat we op de één na laatste plaats zijn geëindigd. We hebben een gezellig team, iets wat heel belangrijk is voor een teamsport. “We zijn goed gestart, hebben kledingsponsors gevonden voor zowel de shirts, Van den Belt Stoffering, als voor de trainingspakken, Westra Transport. We zijn hen heel dankbaar voor de mooie outfit”, zegt een tevreden Ter Wee die met haar team zeker van plan is om ook volgend jaar weer deel te nemen.

Op de foto van links naar rechts: Henk Westra, Arjan van den Belt, Henri ter Wee, Lianne Overmars, Bas Jonge Poerink en zittend Helga ter Wee en Bettine Bruinenberg.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore