23 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vijf geslaagde blazers voor Irene

Geplaatst op: 29 mei 2017

Foto: Ankie Kamphof

Vijf leden van Fanfarekorps Irene deden zaterdag  examen. Ook nu weer een spannend moment voor zowel de leerling alsook de docent om het felbegeerde diploma te verkrijgen. Dit keer waren er een vijftal blazers die examen deden. Het ging om Janieke Bouwhuis (A, dwarsfluit), Naomi v.d. Berg (B, dwarsfluit), Marise Kolk (B, piccolo), Manuel Bergman (B, trombone) en Nieke Kamphof (C, saxofoon).

De fluitisten worden opgeleid door Esther Oosterhuis, terwijl Han Koek de overige blazers onderwijst. Iedere leerling wordt bij Irene opgeleid voor de landelijk erkende HAFABRA-diploma’s waarbij een officieel praktijkexamen en een theorie-examen moet worden afgelegd. Examinator was Willem Loff. Hij beoordeelde de leerlingen onder andere op hun speelvaardigheid, klankvorming en ritmisch vermogen. Irene is trots op haar nieuw gediplomeerde leden en hoopt dat zij zich nog vele jaren voor de vereniging mogen inzetten.

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore