18 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Proefroute smaakt naar meer

Geplaatst op: 7 juni 2017

De eerste editie van de Hasselter Smaakroute is in de smaak gevallen. “Het is zeker voor herhaling vatbaar”, vindt Petrit Sterenberg van Onder de Luifel. Hij serveerde een mini-hamburger met een tomatensoepje. Ook bij de andere horecazaken was er iets te proeven.

“We kregen veel complimenten”, vertelt Sterenberg. “En er waren meer dan 20 deelnemers, we kijken er positief op terug.” Alle zes Hasselter horecazaken namen deel aan de zogeheten smaakroute. Elke zaak presenteerde zich op een eigen manier, met een eigen signatuur. Zo serveerde Martino’s Boulevard een mini-driegangenmenu.

“Nu op naar de Dweildag”, richt Sterenberg zijn blik voorwaarts. “Dat wordt een groot feest. En daarna hebben we natuurlijk de Nacht van Hasselt.”

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore