6 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare heeft nog een volle agenda

Geplaatst op: 9 juli 2017

Het orkest, maar ook de drumband van de Hasselter Fanfare heeft nog een druk programma voordat de muzikanten vakantie kunnen vieren.  Komende zaterdag zal het orkest vanaf 12.30 uur de muzikale omlijsting verzorgen tijdens de feestelijkheden omtrent de vernieuwde molen De Zwaluw.

De dames en heren van de drumband zijn overigens al maanden druk aan het repeteren voor het Wereld Muziek Concours te Kerkrade en hebben inmiddels een try out gehad door deelname aan een Contest te Elburg. De jurering ging volgens de WMC-normering en er waren wel wat punten van opbouwende kritiek. Hiermee zijn de slagwerkers samen met instructeur meteen aan de slag gegaan om op zaterdag 22 juli een hopelijk perfect optreden neer te kunnen zetten tijdens de ‘Olympische Spelen’ voor muzikanten, WMC Kerkrade.

Deze voorbereidingen vergen een enorme inzet van de dames en heren percussionisten en dat is ook de reden, dat zij ditmaal helaas niet kunnen deelnemen aan het openingsconcert voor Hassailt. Desalniettemin mag het publiek erop reken, dat het orkest een fraai programma in elkaar heeft gedraaid. Komende repetities zullen de puntjes op de i gezet worden en op donderdagavond 27 juli aanstaande zal Hasselts Fanfare u, evenals bij Hassailt 2012, doen verrassen met een spectaculair optreden vanaf het water, met hoe kan het ook anders het thema ‘Water’. Aanvang 21.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour