22 september 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Weer speelt tweede dag Hassailt parten

Geplaatst op: 28 juli 2017

Het weer voor Hassailt zit vrijdag aan het begin van de middag niet mee. Zonnestralen, afgewisseld met buitjes en harde windvlagen zorgen ervoor dat het publiek mondjesmaat is. Een rustige dag aan een volle waterkant.

De bijna lege boulevard weerspiegelt dan ook het weerbeeld. Maar niet iedereen laat het afweten. Bij visrokerij Dinkelstroom komen mensen op de rook af. Op een speciale ambachtelijke manier wordt daar zalm gerookt. En af en toe is bij de toren van de Grote Kerk een rij zichtbaar. De toren is opengesteld voor beklimming en met Hassailt is het uitzicht net iets anders dan anders.

Nog een paar dagen te gaan. Vanavond is er ongetwijfeld meer publiek op de been. Maar het weer? Dat blijft afwachten.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore