26 april 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Overtuigende winst TTV Hasselt in Zwolle

Geplaatst op: 2 oktober 2017

Het seniorenteam van TTV Hasselt speelde afgelopen week een sterke wedstrijd tegen Tafeltennis Zwolle. Uit werd overtuigend met 2-8 gewonnen. De junioren troffen in Smash’70 duidelijk een te sterke tegenstander. Helaas werd in Hattem met 10-0 verloren.

De senioren hebben er echt een spannende wedstrijd van gemaakt, maar liefst vijf van de tien partijen liepen uit op een vijfsetter. Gerrit Michel won al zijn partijen, net als de dubbel die hij samen met Jan Schelhaas speelde. De laatste liet net als Henk Veldhuijsen één punt liggen. Ook de junioren hebben geknokt voor wat ze waard waren. Lukas Zwanepol en Quinten Beugeling wisten er allebei nog een viersetter uit te slepen, maar zagen met Max Louw alle winstpunten naar de tegenstander gaan.

Iedere week traint TTV Hasselt onder leiding van Freek Dekker in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour