23 september 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Mike van Halm ‘toerkampioen’ van MTC Hasselt

Geplaatst op: 21 november 2017

Mike van Halm werd op zaterdag bij MTC Hasselt uitgeroepen tot toerkampioen 2017. De winnaar in 2016, Mark Riezebos, moest de wisselbeker inleveren en dit jaar genoegen nemen met een 5e plaats. Thomas van Dijk werd tweede en Bert ter Wee werd derde op de ranglijst. Toercommissaris Piet Rodermond overhandigde Van Halm de wisselbeker. 

Voor het kampioenschap 2017 werden 18 toertochten en een behendigheidsparcours verreden, waarbij in totaal 325 punten te verdienen waren. Van Halm behaalde een puntenaantal van 290. Op zijn Suzuki V-Strom toerde hij in 2017 zo’n 2450 kilometer in clubverband. De motorclub Hasselt organiseert ieder jaar voor haar leden een dergelijk toerkampioenschap. Van het totaal aan toertochten werd ongeveer de helft door de club zelf uitgezet. Voor het overige staan toertochten van clubs uit de regio op de kalender.

Hoogtepunt van de toerkalender was dit jaar de Euifeestrit met circa 50 deelnemende motoren. Verder werd in juni met succes een avondvierdaagse georganiseerd, waarbij vier weken achter elkaar op de donderdagavond een rit werd gereden. Daarnaast behoorden de ontbijtrit en de traditionele snertrit weer tot de favorieten. De motorclub Hasselt beschikt over een eigen clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan. Iedere donderdagavond en zaterdagmiddag dient het als ontmoetingsplaats voor de leden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Mike van Halm ‘toerkampioen’ van MTC Hasselt”

Nightstore