22 september 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstbakjes maken in het Teeuwland

Geplaatst op: 23 november 2017

Op woensdag  13 december is er als vanouds weer kerstbakjes maken voor alle mantelzorgers en ouderen uit Zwartewaterland in het Teeuwland  in Hasselt. Onder het genot van koffie en koek gaan de deelnemers samen aan de slag.

Het Steunpunt Mantelzorg en Contactgroep Mantelzorg zorgen voor de kaarsen en oase. Het is de bedoeling dat deelnemers zelf allerlei versieringen en groen meenemen, zodat er een gevarieerd aanbod van materialen is. Ook mensen zonder groene vingers gaan dankzij een goede samenwerking met een fraai kerstbakje naar huis.

Tijdens deze ochtend is er volop ruimte voor ontmoeting en het delen van mantelzorg en andere ervaringen.
De ochtend is van 10.00-12.00 uur.
Entree gratis.

U kunt zich tot 8 december opgeven bij Lia Ruitenberg, mantelzorgconsulent, 06-13014955 of l.ruitenberg@ijsselheem.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore