18 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Benefiet met Doe de Dijk Maar en BOMB

Geplaatst op: 16 januari 2018

Na de jaarwisseling gaat de inzameling voor het goede doel van Zwartwaterlandhelpt.nl -Stichting Hartekind- gestaag door. Na de wederom succesvolle spinningmarathon staat de laatste zaterdag van januari nog een avond met live muziek van verschillende bands op het programma.

In de Music Hall aan de Van Haersoltelaan maakt Doe de Dijk Maar en BOMB hun opwachting. Eerstgenoemde is een coverband die zowel reggaeclassics brengt van Doe Maar alsook de rock van De Dijk covert. BOMB (Band Of Music Brothers) is een dertienkoppige band uit Ommen die alleen nog optreedt voor lokale goede doelen. BOMB brengt een breed arsenaal aan nummers; van classic covers tot eigen versie van hedendaagse hits.

De deuren voor het publiek gaan 27 januari open om 20.00 uur. Entree is vrij, maar uiteraard zal er geld worden ingezameld voor Hartekind.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore