27 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bloemen voor medewerkers De Linde

Geplaatst op: 26 januari 2018

Namens Hanzestad Hasselt Marketing feliciteerde voorzitter Hendrikus Fernhout de medewerkers van De Linde met hun jubileum. Ze ontvingen een prachtig boeket bloemen en een cadeaubon.  Grand Café De Linde in Hasselt viert dit jaar zijn 5-jarig bestaan. 

Bestuur en vrijwilligers van Hanzestad Hasselt Marketing dragen De Linde een warm hart toe. Niet alleen het grand café, maar ook de winkel en het atelier bleken de afgelopen jaren een kwalitatieve aanwinst voor Hasselt. Steeds meer inwoners en toeristen weten de weg te vinden naar De Linde voor een drankje, een maaltijd of een origineel cadeau.

Samenwerking
Hanzestad Hasselt Marketing kan over de afgelopen vijf jaar terugkijken op een bijzonder prettige samenwerking met De Linde bij het samenstellen van arrangementen. Vele toeristen hebben hun stadswandeling of vaartocht al afgesloten met een lunch of high-tea bij het Grand Café. Bezoekers zijn enthousiast over het aangeboden menu, de gezellige ambiance en de gastvrijheid van het personeel. Ook de creatieve en respectvolle manier waarop de cliënten van de JP van den Bent Stichting worden betrokken bij de activiteiten in De Linde kan op veel sympathie rekenen.

Dit jaar besteedt De Linde extra aandacht aan het jubileum. Zo kunnen gasten die er op vrijdag dineren via inlevering van hun kassabon meedingen naar een gratis diner voor twee. Elke maand wordt er een winnaar getrokken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour