23 september 2020 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Weer schoolzwemstrijd op de kalender

Geplaatst op: 2 februari 2018

Voor de tweede keer staan de schoolzwemkampioenschappen van Zwartewaterland op de agenda. Scholen uit de gemeente strijden op 3 maart tegen elkaar in zwembad Bestevaer in Genemuiden. Ook scholieren uit Belt-Schutsloot en Sint Jansklooster zijn welkom.

De eerste titelstrijd was vorig jaar een groot succes. Daarom kunnen leerlingen uit groepen 3 tot en met 8 nu opnieuw om de prijzen zwemmen. Ze komen uit op twee individuele afstanden en kunnen meedoen aan een teamestafette. Per school mogen zich drie teams van zes leerlingen meedoen. De wedstrijden zijn dit keer ’s middags van 14.00 tot 16.30 uur.

Het toernooi wordt georganiseerd door drie zwemclubs en Reddingsbrigade Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore