17 augustus 2022 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tweede prijs voor Hasselter dansgroep Mayor DC

Geplaatst op: 5 februari 2018

Dansgroep Mayor DC uit Hasselt heeft zaterdag de tweede prijs gepakt tijdens de Soneo Dance Challenge in Dronten. In De Meerpaal stond een team op de planken onder leiding van Lysanne en Charlotte Visscher en Fleur van Zuijlen. Zij kwamen uit in de categorie hiphop  14 – 17 jaar.

Bij deze eerste wedstrijd van 2018 pakten zij de podiumplek met een strak uitgevoerde choreografie. Daarmee heeft de Hasselter dansformatie een ticket gekregen voor het Nederlands Kampioenschap in oktober in de Zwolse Spiegel. Zo is het nieuwe dansseizoen voor de Hasselter meiden heel goed begonnen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Tweede prijs voor Hasselter dansgroep Mayor DC”

Contour