17 augustus 2022 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Romantische klanken in het Oude Stadhuis

Geplaatst op: 6 februari 2018

Het Nathalie Schaap Trio treeft zaterdag 17 februari op in het Oude Stadhuis. De jazzy band is een energiek, muzikaal collectief rondom zangeres/bassist Nathalie Schaap. Zij creëert een unieke sound doordat de zangeres ook nog een uitzonderlijk getalenteerde bassiste is waardoor deze 3 muzikanten klinken als een volledige band.

Vanuit verschillende achtergronden zijn zij bij elkaar gekomen via het conservatorium in Zwolle. Deze invloeden verwerken zij volledig in hun eigen stijl. Zij spelen samen sinds 2014 en hebben al veel mooie optredens mogen verzorgen. Het Nathalie Schaap Trio bestaat uit een pianist, saxofonist en de zangeres/bassiste Nathalie Schaap. 17 februari presenteren zij een programma gericht op Valentijnsdag; veel romantische muziek dus.

Het concert dat wordt gehouden door de SCAB vangt aan om 16.00 uur en de toegang is gratis.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour