28 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tennisjeugd strijdt om clubtitel

Geplaatst op: 11 maart 2018

De jeugd van tennisclub Hasselt streed op 8, 9 en 10 maart om de titel clubkampioen! In de categorie oranje en geel enkel- en dubbelspel, in categorie groen alleen enkelspel. Op donderdag werd het door regen en wind een pittig avondje. De vrijdagavond was het goed vertoeven met een aantal aan elkaar gewaagde wedstrijden. Op de finaledag was het een mix van spannende wedstrijden met een vleugje pasen en uiteindelijk de prijsuitreiking. Met dank aan de jeugdsponsor Vesta Intracon en de hulp van een aantal ouders was het een geslaagd kampioenschap.

De kampioenen op een rijtje:
Oranje Enkel:
1. Roel Kronenberg
2. Maartje Slendebroek
3. Emma Kronenberg

Oranje Dubbel:
1. Roel Kronenberg en Bjorn Ritsema

Groen Enkel:
1. Sanne Schulte
2. Pien Slurink
3. Elle Nova Bruins

Geel Enkel:
1. Lotte van der Berg
2. Esmee Brommer
3. Eva Boesenkool

Geel Dubbel:
1. Esmee Brommer en Sanne Winters

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore