28 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Eerste editie Van Ingen Toernooi op De Vlegel

Geplaatst op: 2 mei 2018

De tennisverenigingen uit Zwartewaterland hebben over het spontane aanbod van slagerij Evert van Ingen uit Genemuiden om op korte termijn een groot tennistoernooi te organiseren geen gras laten groeien.  In de derde week van juni is De Vlegel het terrein voor de eerste editie.

Henk Post die de samenwerking tussen Evert van Ingen en de tennisverenigingen tot stand bracht: “Binnen enkele weken is er een enthousiaste toernooicommissie (zie foto) samengesteld. Ervaren tennisleden van de verenigingen Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis hebben spontaan gereageerd en hebben overeenstemming bereikt over de opzet en spelwijze. De 1e editie van het slagerij Evert van Ingen tennistoernooi wordt in de 3e week van juni in Hasselt gespeeld.”

Voorzitter van de toernooicommissie Dick Kijk in de Vegte : “Al zeer binnenkort hangen de posters met informatie en de opgavelijsten in de 3 clubgebouwen. Ja, ik verwacht met de gezellige opzet van het toernooi een zeer grote deelname van de tennisleden uit Zwartewaterland. En ook het aantrekkelijke prijzenpakket zal ongetwijfeld extra motiveren om deel te nemen. Na afloop van het toernooi gaan wij evalueren en plannen maken om  het toernooi in 2019 een vervolg te geven in Genemuiden en in 2020 in Zwartsluis”.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore