20 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kraak de Code tijdens Fun en Forget

Geplaatst op: 23 mei 2018

Op 20 en 22 juni organiseren de buurtsportcoaches van Zwartewaterland en Steunpunt Mantelzorg de vijfde activiteit van Fun & Forget. Het project is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 18 jaar die door omstandigheden thuis soms onbewust op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan jonge mantelzorgers.

Ook kinderen die zich in een problematische thuissituatie bevinden of het financieel moeilijk hebben thuis kunnen zich hier voor aanmelden. Daarnaast zijn kinderen welkom, die vanwege de onveilige situatie in hun land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland.

In maart hebben rond de zeventig kinderen kunnen genieten van bowlen, lekker eten en levend ‘Ik hou van Holland’. Dit maal wordt er in Hasselt voor de 6 t/m 12 jarigen het spel ‘Kraak de Code’ georganiseerd. De kinderen gaan onder begeleiding in groepjes uiteen en gaan op zoek naar verborgen locaties in Hasselt die ze vinden door het gezamenlijk oplossen van opdrachten.

De 13 t/m 18 jarigen gaan proberen te ontsnappen uit een zelfgebouwde escaperoom. Welk team lukt dat als eerst?

Voor meer informatie, contact of aanmelden, ga naar www.bewegeninzwartewaterland.nl. Let op! Aanmelden kan tot 11 juni.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore