18 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ook avondvierdaagse bij de motorclub

Geplaatst op: 28 mei 2018

MTC Hasselt organiseert in de komende periode een motor-avond-4-daagse. Vanaf 31 mei staat er vier weken achter elkaar op de donderdagavond een toertocht van circa 100 km op de kalender. Ook niet-leden zijn van harte welkom zijn om één of meerdere avonden mee te rijden.

Het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan is op de donderdagavonden 31 mei, 7, 14 en 21 juni het vertrekpunt voor de motor-avond-4-daagse. De toercommissie heeft per avond een toertocht van zo’n honderd kilometer uitgezet. Om het motorrijden in clubverband onder de aandacht te brengen, nodigt de club alle motorrijders uit Zwartewaterland en omgeving van harte uit om deel te nemen aan één of meerdere van de uitgezette ritten. Een mooie gelegenheid om per motor via allerlei binnenweggetjes de omgeving te verkennen. De toercommissie heeft per avond een toertocht van zo’n honderd kilometer uitgezet.

Op genoemde data kan er tussen 18:45 en 19.00 uur een routebeschrijving afgehaald worden bij het Clubgebouw aan de Burg. Malcorpslaan nr. 7. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro per avond gevraagd. Vooraf inschrijven is niet nodig en het is geen verplichting om alle vier avonden mee te rijden. Na afloop van de toertochten is er gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen in het clubgebouw en kennis te maken met de leden van de vereniging.

Meer informatie op Facebook www.facebook.com/mtchasselt of telefonisch 038-4773540.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore