26 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Herenteam tennisclub pakt kampioenschap

Geplaatst op: 3 juni 2018

Vorige week hadden ze al de beste papieren voor de titel. Maar met een mooie 4-1 zege in Hattem was het helemaal beklonken: Heren 2 is kampioen van vijfde zaterdagklasse.

Het team met Ramon van den Belt, Nico van der Zwan, Hans Slurink, Remco Bruinenberg, Pieter Bas Heerze en Jan Witte hield buurman Zwartsluis met vijf punten achter zich op de laatste competitiedag.

Staand vlnr: Hans Slurink, Jan Witte, Pieter Bas Heerze
Gehurkt vlnr: Ramon van den Belt, Nico van der Zwan, Remco Bruinenberg

Na de competitiewinst van junioren-meisjesteam is dit de tweede titel van TC Hasselt in de voorjaarscompetitie. Veel van de acht andere teams hadden het beduidend pittiger dit seizoen. Na veel promoties vorig jaar stuitten enkele Hasselter teams op te hoog gegrepen tegenstanders. Zo eindigde het 1e herenteam op de laatste plaats zonder één van de zeven ontmoetingen te winnen. Ook twee gemengde teams eindigden als rode-lantaarn-dragers.

Een eervolle vermelding is voor het damesdubbelteam 35+ op de vrijdagavond. Het team bestaande dat maar liefst gebruik maakte van elf verschillende speelsters eindigde op een mooie derde plaats met slechts twee nederlagen.

Alle einduitslagen zijn te vinden op de website van de tennisbond.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour