19 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jarig koor IJsselmond geeft concert in Grote Kerk

Geplaatst op: 7 juni 2018

Gereformeerd Mannenkoor IJsselmond bestaat dit jaar 25 jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumconcert op zaterdagavond 9 juni in de Grote Kerk. Het koor nodigt ook oud-leden van harte uit om aanwezig te zijn.

Onder leiding van de eigen dirigent Marinus ten Napel worden aantal prachtige stukken ten gehore gebracht. Het driestemmige gezelschap Stil uit Vollenhove verleent haar medewerking aan het concert. Op heel indrukwekkende wijze zingen de dames van Stil hun liederen geheel a-capella. De begeleiding zal deze avond zijn in handen van organist Jelle Jan Loosman en het Kamper Symfonieorkest Fidelio..

Aanvang is omĀ 20.00 uur, toegang gratis en bij de uitgang een collecte.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore