16 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe ledenpas Oranjevereniging past in de portemonnee

Geplaatst op: 26 juli 2018

De ledenpassen van de Oranjevereniging Hasselt zijn dankzij sponsor Holland Verzekerd in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar ontvangen de leden een pas die qua vorm en materiaal gelijk is aan een bankpas. Bovendien staat er een QR-code op die met één  klik toegang geeft tot het complete programma van het Euifeest 2018.

De nieuwe ledenpas is ontworpen door Mark en Frank van Holland Verzekerd. De financieel adviseurs vonden het tijd voor een pas die makkelijk in de portemonnee past en niet zo snel kapot gaat.  De bankpas was daarbij hun uitgangspunt; de ledenpas van de Oranjevereniging heeft daarom de afmeting van een bankpas en is gemaakt van hetzelfde materiaal.

De nieuwe ledenpas heeft nog een voordeel. QR-code die er op staat kan gescand met de camera van een mobiele telefoon. Dan is direct het complete programma van het Euifeest 2018 inzichtelijk.
Holland Verzekerd steunt het verenigingsleven in Hasselt en heeft daarom voor iedereen die lid is van de Oranjevereniging een mooie actie.

Elk lid dat voor 31 december 2018 relatie wordt van Holland Verzekerd, daar betaalt Holland Verzekerd de contributie voor. Zo lang iemand klant blijft wordt de contributie betaald.
Lid worden van de Oranjevereniging Hasselt kan nog tot 1 augustus. Opgave kan via de website: www.oranjevereniging-hasselt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour