26 april 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Succesvolle OBN Smaakroute houdt het droog

Geplaatst op: 27 augustus 2018

230 deelnemers zijn maandagmiddag op pad gegaan voor de inmiddels traditionele smaakroute tijdens Euifeest. De Oranjevereniging had ruimte voor 300 fietsers, maar kon met het mindere weer tevreden zijn met het deelnemersaantal. Op enkele spatjes na hielden de deelnemers het gelukkig wel droog. 

Voor het totaalaanbod aan hapjes was veel lof deze editie. Waar vorig jaar links en rechts werd opgemerkt dat het aan de zuinige kant was, kon de smulpaap vandaag al fietsend het hart ophalen.

De karavaan vertrok over de dijk richting Genemuiden. Daar stond Kontento bij de Driehoek met drie heerlijke soepen klaar. Twee kilometer verderop werd een broodje shoarma geserveerd door De Compagnie. Aan het Havenplein werden huzarenslaatjes verstrekt door de EMTÉ. Aan de Kamperzeedijk stond Kalter klaar met de bekende aardbeien. Bij de kerk van Mastenbroek konden de fietsers snoepen van het ijs van Glinthuys. Iets verderop volgde een halve hamburger van Vleeswinkel Van der Weerd. Terug in Hasselt serveerde Onder de Luifel  zakjes patat. De 23-kilometer tellende tocht eindigde bij de kalkovens met koffie van Tasttoe met lekkernij. Blaaskapel De Notenkrakers bracht daarbij vrolijke klanken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour