20 september 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gratis kwartetspel bij Zorgboerderij De Rietstulp

Geplaatst op: 17 september 2018

Zorgboerderij De Rietstulp uit Mastenbroek is een Wecycle-inleverpunt en geeft kwartetspellen weg bij inlevering van afgedankte, kleine elektrisch apparaten (op=op). Het leuke kwartetspel geeft jong en oud spelenderwijs informatie over alle Wecycle-inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste). Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland.

Elke kinderboerderij in Nederland kan inleverpunt worden waar bezoekers gratis afgedankte kleine elektrische apparaten kunnen inleveren. Als dank voor deze inzet ondersteunt Wecycle vanuit een maatschappelijke sponsoring de kinderboerderij jaarlijks met €250,-. Dit bedrag kan de boerderij naar eigen inzicht besteden.

Het aantal afgedankte kleine elektrische apparaten dat Wecycle in 2017 via kinderboderijen heeft ingezameld, is met 18 procent gestegen naar een record van 50.000. Er werken 175 kinderboerderijen samen met Wecycle.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore