28 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Elwin van der Linde nu ook NVM-makelaar

Geplaatst op: 18 september 2018

De NVM verwelkomde gisteravond  nieuwe leden, waaronder Elwin van der Linde van Bonthuis Vaartjes Makelaars. Tijdens de beëdiging legde Elwin de eed af om dit daarna met familie en collega’s feestelijk af te sluiten. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) kent zo’n 4200 makelaars en/of taxateurs.
“In 2015 kwam Elwin met een afgeronde makelaarsopleiding bij ons werken”, aldus vennoten Freek van den Berg en Bert Vaartjes. “Wij zijn hartstikke trots dat hij nu ook is toegetreden tot de NVM en het kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs o.z”

De kantoren van Bonthuis Vaartjes Makelaars zijn gevestigd in Genemuiden en Zwartsluis. Het team bestaat uit 8 medewerkers, welke actief zijn op de woningmarkt in Zwartewaterland en delen van Steenwijkerland.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore