27 januari 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Boerhof hangt de fluit aan de wilgen

Geplaatst op: 28 oktober 2018

Foto Wim Poelhekken

Albert Boerhof nam zaterdag afscheid als actieve scheidsrechter bij v.v. Olympia’28. Al jarenlang is Albert een bekend gezicht op de velden van sportpark ’t Hoenbroeck. Is het niet in de kantine dan toch zeker wel binnen de beruchte witte lijnen. Daar floot hij voornamelijk bij de lagere senioren maar als er bij de jeugd een scheidsrechter nodig was, dan was Albert ook nooit te beroerd om de fluit op te pakken en die wedstrijden te leiden.

Bekend stond Albert om zijn no-nonsens benadering van de wedstrijden, er moest vooral lekker gevoetbald worden. De laatste wedstrijd van Albert was alweer van een kleine maand geleden, op 29 september had hij nog de leiding over de wedstrijd Olympia’28 3 tegen s.v. Nieuwleusen 3 maar wegens fysieke ongemakken heeft Albert de keus moeten maken om deze mooie hobby te beëindigen.

Namens de scheidsrechterscommissie heeft Albert een mooie bos bloemen overhandigd gekregen en werd hij bedankt voor bewezen diensten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore