21 september 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rapper Bizzey naar Vollenhove

Geplaatst op: 13 november 2018

Bizzey, een naam die nog niet zo’n bekendheid geniet als Ronnie Flex, Lil’ Kleine of Boef, maar minstens evenveel hits heeft gescoord de afgelopen twee jaar.

In Nederland introduceerde hij nieuwe genres uit Zuid-Amerika in een iets meer poppy vorm. Waarna dit minimalistische, rauwe geluid zich hier razendsnel verspreidde in de urban muziek. Met zijn nummer één hit JA! en zijn nummer één album November ging het Bizzey dit jaar voor de wind. Zijn hit Traag staat momenteel op 120 miljoen views en is daarmee de meest succesvolle Nederlandstalige videoclip ooit.

Dit jaar trekt Bizzey door Nederland. Met meer dan 300 boekingen is hij een van de meest geboekte artiesten van 2018. Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack tourde hij als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren. In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah’s Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en Youtube gouden en platina-statussen behalen. En 1 december is het zover, Bizzey komt naar Vollenhove! Een paar lokale ondernemers vonden het tijd worden eens een artiest met landelijke allure naar het vissersstadje te halen. Het was een paar maandjes afwachten maar uiteindelijk was het hoge woord eruit en staat Bizzey in een compleet omgebouwde sporthal 1 december!
Een grote zaal die compleet omgebouwd zal worden naar poppodium!

Natuurlijk zal deze avond aangevuld worden met nog een grote naam in het festivalcircuit: DAREDEVILS, Bekend van de Zwarte Cross en het glazenhuis. Deze hagelnieuwe band onder het management van The Dirty Daddies is de frisse wind in het hedendaagse coverband circuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omvergeblazen gaat worden. Mash-ups van tien minuten met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds, Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.tickettekoop.nl maar let op, er zijn maar een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar dus OP=OP!
Leeftijd vanaf 15 jaar.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore