26 september 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tafeltennissers winnen in eigen huis

Geplaatst op: 3 december 2018

De senioren van TTV Hasselt zagen afgelopen week kans hun tegenstanders uit Heerde te verslaan. In een spannende thuiswedstrijd bracht de laatste partij de eindstand op 6-4 voor de Hasselters.  

Abel Gelling was in zeer goede doen en wist zijn drie partijen te winnen. Voor Gerrit Michel bleek één tegenstander te sterk en dus bleef hij op twee winstpunten steken. Ondanks zijn strijdlust kwam Henk Veldhuijsen deze wedstrijd niet tot winst. Wel wisten Abel Gelling en Gerrit Michel ook de spannende dubbel in vijf sets op hun naam te schrijven.

Doe mee!
Iedere week traint TTV Hasselt in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore