21 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Harm Hoeve in concert (video)

Geplaatst op: 3 januari 2019

Organist Harm Hoeve geeft zaterdag 5 januari zijn jaarlijkse nieuwjaarsconcert op het orgel van de Grote Kerk. De te spelen stukken zijn zo gekozen dat het concert toegankelijk is voor een breed publiek. “Ook worden verzoeknummers ten gehore gebracht. Het concert wordt geopend en beëindigd met fantasieën op bekende liederen die naar hartenlust meegezongen kunnen worden. Een improvisatie, over ter plekke op te geven liederen door het publiek, is ook in het programma opgenomen.”

Bij dit concert worden videoschermen in de kerk geplaatst waarop de verrichtingen van organist en registranten te volgen zijn. Vanaf 19.00 uur gaan de kerkdeuren open. Voor het concert kan een gratis kopje koffie of thee genuttigd worden in de ruimte achter het orgel.

De organisatie hoopt ook dit jaar veel muziekliefhebbers te ontmoeten. Voor meer informatie zie: www.harmhoeve.nl. De entree is 10 euro. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen en tot 16 jaar wordt 5 euro betaald.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore