23 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Buren gaan de wijk weer opruimen

Geplaatst op: 4 januari 2019

Zaterdag 16 maart is de nationale vrijwilligersactie NL.DOET 2019. Dan zullen de Hasselter wijken Nadorst, Ter Wees Hoek en Om de Weede eens flink onder handen worden genomen door de bewoners zelf, zo is het doel van de organisatie.

“Van 10:00 uur tot 12.30 uur wordt er zwerfvuil geraapt, geveegd en opgeruimd. Al doende is er mooi de gelegenheid elkaar wat beter te leren kennen. Met elkaar en voor elkaar een schonere en prettiger wijk creëren. Wie wil dat nou niet? De burgers zelf zetten er de schouders onder, want de wijk dat zijn wij. Oud en jong, iedereen is welkom en nodig”, aldus Jan Haverkate.

Dit burgerinitiatief, georganiseerd door Stichting Duurzaam Hasselt, wordt gesteund door de gemeente Zwartewaterland en door de ROVA. Zij helpen met materialen, financiën, publiciteit en logistiek.

Woon je in de wijk Nadorst, Ter Wees Hoek of Om de Weede, kom dan zaterdag 16 maart helpen samen  met de andere buurtbewoners. De start is bij Scouting de Veste. Daar wordt de actie afgesloten met soep en broodjes voor alle harde werkers.

Aanmelden bij albertusoostindie@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore