26 april 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Negen jubilarissen bij Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 6 januari 2019

Zoals gebruikelijk bij Hasselts Fanfare werd ook dit jaar de eerste zaterdag van  januari een nieuwjaarsreceptie gehouden voor leden en ereleden met gezin, beroepskrachten, leden van diverse commissies en haar beschermheer de heer Bilder. Daarbij werden ook negen leden in het zonnetje gezet.

Na een kort welkomstwoord van voorzitter Karla Schelhaas en het gezamenlijk uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar werden de jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Voor iedere jubilaris was er het dankwoord voor trouw lidmaatschap, muzikaliteit en de inzet getoond in diverse commissies.

Speciaal dankwoord was er voor Joop Schuring die maar liefst 70 jaar (!) verbonden is aan Hasselts Fanfare, waarvan vele jaren als voorzitter.  Met een andere jubilaris Arie Frederiks, 60 jaar muzikant en jaren secretaris van de vereniging waren zij lange tijd het gezicht van Hasselts Fanfare.

Sinds enkele jaren biedt de vereniging de leden de mogelijkheid te kiezen uit het aloude bekende speldje, dat op het uniform gedragen kan worden of een fraai beeldje passend bij het instrument dat zij bespelen. Uiteraard gecompleteerd met een mooi boeket en het certificaat van de muziekbond.

Op de foto zvan links naar rechts:

Joop Schuring, bugel, 70 jaar

Arie Frederiks, euphonium, 60 jaar

Renate Timmerman, trompet, 25 jaar

Koos Zuidhof, bas, 50 jaar

Marius v.d. Stege, saxofoon, 25 jaar

Vincent Koedijk, slagwerk, 40 jaar

Debby v.d. Stouw (trompet, 25 jaar), Bart Aalbers (bariton, 12,5 jaar) en

Frank Bloemhof (slagwerk, 12,5 jaar) konden helaas in verband met privé omstandigheden niet aanwezig zijn, maar krijgen de presentjes op een later tijdstip uitgereikt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Negen jubilarissen bij Hasselts Fanfare”

Contour